MIEZUL DE NUCA PRAJIT

Ideea nucilor prajite a pornit de la nevoia sanatoasa de imprietenire a consumatorului cu nuca. Se stie ca miezul de nuca natur este extrem de sanatoas pentru om dar pentru unii, si mai ales pentru cei mai tineri, nu este asa de “prietenos” cu gustul.

             Asa ca, ceva timp am studiat sa vedem combinatia optima de prajire in uleiul care sa-i mentina sau chiar sa-i mareasca volumul caloriilor bune, nu sa i le micsoreze, stiindu-se ca prin procesare termica orice produs isi pierde calitatile hranitoare.


             

             Si uite asa, dupa analize, studii, nenumarate teste, cercetari cu nutritionisti avizati s-a nascut “maria sa” ROCONUT” miezul de nuca prajit in cel mai nutritiv ulei din lume, uleiul de cocos, sarat doar putin, cu sare iodata si fina de mare.
             Noi si cei care l-au gustat din tara, dar si din Ungaria, Austria, Germania, Italia au ramas cu un gust delicios pe care si-l doresc din ce in ce mai des.
.
                Evident ca nu folosim cuvantul “dependent”, dar dupa ce il veti gusta, linga un pahar de bere, un vin alb sau rosu, veti dori din ce in ce mai mult ca miezul de nuca prajit “ROCONUT” sa-l aveti prin preajma, zi de zi.
 

                Consumul zilnic de 25-30 de grame de miez de nucă ROCONUT, prăjit și sărat, contribuie la creșterea energiei în organism, îmbunătățește metabolismul și previne oboseala, reduce colesterolul, scade riscul de stop cardiac si al bolilor cardiovasculare.


       
                Miezul de nuca prajit si sarat ROCONUT, alunga stresul, ajuta in cura de slabire, este un remediu impotriva insomniei, a durerilor, previne constipatia. O combinatie cu miezul de nuca natur ROCONUT, care este eficient in lupta cu diabetul de Tip 2, previne cancerul, bun pentru a face o minte mai agila, pentru incetinirea imbatrinirii, fiind excelent pentru intretinerea pielii, oaselor si muschilor, intareste si mai mult filozofia marcii ROCONUT, "TRAIESTE SANATOS!" .
               

           Astfel miezul de nuca ROCONUT, prajit in cel mai sanatos ulei din lume, cu sare fina de mare, este combinatia perfecta pentru sanatate. Regele fructelor, “miezul de nuca” ROCONUT, prajit in ulei de cocos, dupa o reteta indelung verificata, capata valori nutritive sanatoase, mai puternice chiar decat miezul natur. 
               
COMPARATIROCONOT NATUR


ROCONUT PRAJIT
Nu sunt produse în această categorie.