ROCONUT O AFACERE SIGURA


                ROCONUT este primul procesator  din Romania care lucreaza la standarde europene omologate si auditate oficial cu scopul de a livra comerciantilor cu amanuntul, miezul de nuca procesat si ambalat conform normelor internationale de ultima ora.
                  
                 Termeni precum, ATMOSFERA PROTECTOARE, PUNGI DOY PACK, BIOGON, MIEZ DE NUCA BUCATI, MIEZ SORTAT SI USCAT, etc ii gasiti explicati in detaliu, la acest capitol, pentru ca seful de magazin, de cofetarie, patiserie, sau bar-restaurant. s. a., sa inteleaga de ce ROCONUT, este o marca PREMIUM pentru miezul de nuca romanesc, si mai ales de ce merita sa faca investitia de a comercializa in detaliu produsele sub aceasta marca.




                   Nuca, pe plan mondial este produsa inca, in cantitati mai mici decat cererea. Cu toate acestea, cosumatorii de miez de nuca au inceput sa faca discernamint intre un miez de nuca sortat, uscat, ambalat corespunzator si nuca obisnuita de la piata, unde nu poti fi sigur daca cel care a manipulat miezul respectiv este sanatos sau daca este sau nu prieten bun cu igiena alimentara, riscul este enorm. 
                   

                    Iata de ce ROCONUT vine cu un standard de calitate si igiena care asigura nu numai incredere dar si certitudinea ca a investi in RCONOUT este o investitie sigura.



               

Mai jos gasiti unsprezece argumente pentru a investi in comercializarea miezului de nuca Roconut:

1-miezul de nuca provine din gospodariile oamenilor din Ardeal, fiind spart manual, nu mecanic, cu o atentie ce a fost cultivata de-a lungul anilor de catre ROCONUT tuturor partenerilor furnizori.




2-odata ajuns la fabrica de procesare din Nojorid-Oradea, miezul de nuca este trecut prin procedee speciale de curatare, uscare si sortare pe marime si culoare, asa fel incat fiecare categorie de nuca, jumatati sau bucati, albe sau maro, sa reprezinte o placere de a fi consumata ca snack, gustare sau in amestec cu alte produse ori ca ingredient pentru diverse retete.




3-ambalare nucilor ROCONUT, in pungi ermetice, care nu permit accesul aerului si  luminii (lumina nu e buna la nuci, si deci nu se recomanda expunerea in pungi transparente), pastreaza in atmosfera controlata nuca pana la 12 luni.




4-pungile cu miezul de nuca ROCONUT, jumatati, bucati, macinat, natur sau prajit, sunt dotate cu zipp-lock, un dispozitiv ca fermoarul care permite reinchiderea pungii dupa un consum partial pentru pastrarea in continuare a miezului in conditii excelente. Si apropo, este si un castig pentru gospodine pentru ca dupa terminarea nucilor, punga poate fi refolosita si pentru alte produse in scopul conservarii de alte fructe, seminte  sau miezuri uscate.



5-ROCONUT are o sortimentatie de 12 produse diferite care asigura raftului unui comerciant o paleta larga de alegere pentru consumatorul din magazinul sau, real sau virtual. Pentru comerciantii parteneri ROCONUT acorda dreptul de a utiliza imaginile originale, proprietatea companiei.





6-miezul de nuca ROCONUT, PRAJIT SI SARAT, este "CIREASA DE PE TORTUL ROCONUT". Cerut de baruri, restaurante, cofetarii, snck barurile din cinematografe, miezul de nuca prajit in cel mai bun ulei de cocos si putin sarat cu sare iodata de mare, este cel mai bun ingredient sanatos linga un pahar de suc, bere sau vin acasa cu familia, cu prietenii sau la o petrecere.



7-dar totul pana la ban; aici ROCONUT are inca un argument puternic pentru a demara afacerea: pretul pe care il platesti este cu circa 70-80% mai mic decat pretul din supermarketuri la ctegorii calitativ mai jos, deci, comerciantul are la dispozitie un adaos absolut generos in care isi poate manifesta calitatea de bun vanzator cu un profit insemnat.



8-un alt motiv pentru care trebuie sa si incepeti afacerea este ca produsul "locomotiva'', miezul de nuca prajit, la aceasta ora nu are rival, este o premiera absoluta pentru Romania.




9-dar cel mai mare avantaj al investitiei in ROCONUT este ca faceti achizitia direct de la producator, fara nici un adaos intermediar, si cu certitudine in livrarea continua in cursul anului si mai ales in perioada sarbatorilor de iarna si primavara cand cererea este maxima. Cu o capacitate de 20-40 tone pe saptamina, emotia comenzilor neconfirmate se elimina din capul locului.


10-pentru clientii comerciantilor, cum sunt cluburi sportive, evenimente de masa, concerte, spectacole de anvergura, ROCONUT, poate produce la comanda cantitati din produsele dorite in formate si cu logo-ul personalizat pe profilul dorit in cantitati stabilite de comun acord.

11-in ultimii cinci ani ROCONUT si-a exportat aproape integral productia de miez de nuca la o calitate fara repros. Produsele ROCONUT realizate sub marca proprie sau private label sunt de aceeasi calitate, indiferent ca sunt livrate in afara tarii sau in tara, acesta fiind inca un argument de incredere ca sa comercializati produsele noastre.



Nu sunt produse în această categorie.