DESPRE NOI

            Denumirea ROCONUT vine de la abrevierile binecunoscutei companii  de IT & C, RO & CO Soft srl Oradea, o firma de familie care si-a construit un departament   dedicat exclusiv miezului de nuca procesat cu cele mai moderne tehnologii.

         RO & CO Soft srl "pastoreste" domeniul tehnologiei avansate pe vestul romanesc de peste un sfert de secol, realizand astfel venituri de milioane de euro, apropiata ca volum  perioadei de existenta de 25 de ani. An de an fima a crescut realizand resurse proprii de dezvoltare in domenii complementare.

          Varful realizarilor pe IT in perioada 2005-2010 (cand multi traiau cu durerea crizei), nu i-a emotionat pe proprietarii companiei, familia Sabau, si asfel, luminati de sclipirea ideii binecunoscute ca nu “trebuie sa pui toate ouale in acelasi cos”, corelata cu o pasiune a intregii familii pentru nuci, a creat sub aceeasi umbrela juridica, brandul ROCONUT.           
             
                In acest context, in Romania, linga Oradea in localitatea Nojorid, RO & CO Soft srl a creat o entitate procesatoare de miez de nuca ce are drept misiune, simbioza satisfactiei combinate intre cultivatorul privat si consumatorul final. Scopul acesteia este realizarea celui mai bun miez de nuca pentru piata europeana.
          
           Cu o echipa de 35-40 de angajati ROCONUT reuseste sa proceseze lunar, 50-60 tone de miez de nuca finit conform normelor internationale si a certificarilor de calitate autorizate.
           
            De familie fiind, afacerea se va extinde cu investitii solide care sa conduca la un volum de productie anuala de peste 1000 de tone de miez de nuca premium sub marca ROCONUT.


Nu sunt produse în această categorie.